احمد جنتی٬ دبیر شورای نگهبان گفته که «باید قانونی تدوین شود که شرایط ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری را مشخص کند.»
جنتی افزوده «امسال تعداد زیادی از افراد برای شوراها ثبت نام کردند. شناخت از این افراد، کار خیلی مهم و دشواری است.»
وی اضافه کرده «برخی از افرادی که برای ریاست جمهوری ثبت نام کردهاند، کمترین اطلاعاتی در خصوص مسئولیتهای رئیس جمهور ندارند.»
جنتی گفته «مجلس باید در این خصوص قانونگذاری کند و ما هم کمک میکنیم تا شرایط خاصی برای ثبت نام کنندگان در نظر گرفته شود.»
وی افزوده «برای ثبت نام، باید شرایط و محدودیتهایی قرار داده شود، تا افراد با شرایط خاص بتوانند ثبت نام کنند.»
دبیر شورای نگهبان در ادامه گفته که «انتخاب اصلح مهم است. اصلح کسی است که دلسوز مردم و خدمتگذار جامعه باشد و همچنین توانمندی لازم را برای اداره کشور داشته باشد.»
www.digarban.com (2017)
http://blog.hasanagha.org
خوشکلا باید برقصند!
اونهایی که نامزد ریاستجمهوری نشوند میتونند نامزد من بشوند!
با وجود حضرتعالی چه نیازی به
با وجود حضرتعالی چه نیازی به قانون است . تازه قانون گزکی به دست بعضی بی بصیرت ها میدهد که در کار حضرتعالی فضولی کنند !!
ارسال نظر جدید