وبسایت «الف» با انتقاد از اظهارنظر اسماعیل احمدیمقدم درباره مذاکرات هستهای٬ از وی پرسیده آیا خودش به کسی اجازه میدهد در حوزه تخصصی نیروی انتظامی دخالت و اظهارنظر کند؟
وبسایت «عصر ایران» با انتقاد از «اعوان و انصار جریان ریا» نوشته آنها با دروغپردازیهای خود درباره ماجرای تیراندازی محمود کریمی «بار دیگر ذات خود را نشان دادند.»
هفتهنامه «پنجره» در واکنش به شلیک گلوله از سوی محمود کریمی به خودروی یک زوج جوان نوشته «تقدیرهای آنچنانی» از یک فرد معمولی٬ وی را دچار «سندرم فوارهای» میکند.
وبسایت «الف» علت این که بینندگان برنامههای ماهوارهای در ایران به ۷۰ درصد صعود کرده را سیاستهای «یکطرفه و مردمگریزانه» صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعلام کرده است.
روزنامه «جمهوری اسلامی» از اینکه در جمهوری اسلامی «حساسیتی» برای مقابله با فساد اقتصادی وجود ندارد انتقاد کرده و به مسئولان کشور درباره «طغیان غیرقابل پیشبینی لشکر فقرا» در ایران هشدار داده است.
وبسایت «دولت بهار» با انتقاد از اظهارات محمدجعفر منتظری٬ رئیس دیوان عدالت اداری درباره دروغگوییهای احمدینژاد به وی هشدار داده از سرنوشت سعید منتظری عبرت بگیرد.
روزنامه «رسالت» نوشته جریان محافظهکاری در ایران بدنبال «شوکی» که پس از دوم خرداد ۷۶ دریافت کرد «تعادل تشکیلاتی خود را از دست داده و تمامی تلاشها برای متعادل سازی آن به نتایج نامطلوب انجامیده است.»
وبسایت «الف» با انتقاد از فیلترینگ ویچت از نمایندگان مجلس پرسیده آیا «به اندازهای که برای فیلترینگ ویچت و وایبر و... همت دارند آیا برای برخورد با مفاسد اقتصادی نیز این همت را دارند؟»
وبسایت «عصر ایران» تلاش برخی نمایندگان مجلس برای ستارهدار کردن دوباره دانشجویان را «شرمآور» دانسته و نوشته است: «واقعاً تنگنظری و بیظرفیتی و حقیر اندیشی تا کی و کجا؟»
وبسایت «الف» با انتقاد از روش ترویج ارزشهای مذهبی برای کودکان در ایران نوشته آدم بزرگ هم از این همه برنامه مذهبی در تلویزیون جمهوری اسلامی «میبُرَد.»
وبسایت «الف» نوشته نوحهگران شاغل در برخی هیاتهای مذهبی از ادبیات «اوباش» برای صحبت با امامان شیعه و پیامبر اسلام استفاده میکنند و آن را «ارزش» میدانند.
روزنامه «جمهوری اسلامی» در آستانه ماه «محرم» از گرفتار شدن «عرصه مداحی» به خرافات انتقاد کرده و نوشته «در صحنه محافل عزاداری به جای آنکه هند و پاکستان را از خرافات نجات دهیم، خودمان آلوده شدهایم.»
خبرگزاری فارس نوشته تعداد زیادی از جوانان ایرانی «از لج» بنیامین نتانیاهو٬ لباس غربی بر تن کردند و تلویزیون ایران هم تصاویر آنها را پخش کرد که اگر «تحریک» نتانیاهو نبود٬ هرگز دست به چنین اقدامی نمیزد
وبسایت «عصر ایران» در واکنش به اقدام موسسه «اوج» که بنرهای «صداقت آمریکایی» را در سطح شهر تهران نصب کرده٬ پرسیده آیا سایر NGO ها هم میتوانند «منویات خود را بیلبورد کنند و در جای جای شهر نصب نمایند؟»
وبسایت «الف» نوشته که حرکاتی مثل راهپیمایی بعد از نماز جمعه در واکنش به مذاکرات هستهای «بیشتر به یک عقبگرد و اصرار به مواضع کهنه و استفاده شده شبیه است، تا یک اقدام انقلابی تاثیرگذار.»
وبسایت «عصر ایران» نوشته هشدارهای محمد خاتمی درباره احتمال وقوع دوباره ترور در ایران٬ از آن رو مورد خشم گروهی از افراطیان قرار گرفته که یا خود را «مخاطب» آن احساس کردهاند.
وبسایت «عصر ایران» در یادداشتی نوشته که «ای کاش جریان نگران هولوکاست در ایران، همان اندازه که دغدغه منافع مادی خودشان را دارد، به معیشت پر مضیقه ایرانیها نیز میاندیشیدند.»
محمدرضا زائری٬ مدیرمسئول نشریه «خیمه» در یادداشتی نوشته که توقع یکسان بودن کامل در باورها و سلیقهها و دیدگاهها در همه زمینهها و عرصهها کاملا نادرست و نامعقول است.
وبسایت «الف» نوشته شکست محافظهکاران در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ قطعی بود٬ اما وجود سه وزیر محافظهکار در دولتی که با حمایت اصلاحطلبان روی کار آمده٬ «پیروزی بزرگی» است.
وبسایت «الف» از این که محمود بهمنی٬ رئیس سابق بانک مرکزی «با اینکه نسبت به مسلوب الاختیار بودن خود آگاه بوده باز هم بر مسند قدرت باقی مانده و هیچ موقع در پی کناره گیری از دولت نبود» انتقاد کرده است.
وبسایت «الف» از اینکه برخی جوانان و «گاهی پیران در لوای دفاع از دین و انقلاب و ارزشهای مقدسی چون عدالت، به سخیفترین و زنندهترین واژهها متوسل میشوند» انتقاد کرده است.